Friday, April 15, 2011

keinginan =)

assalamualaikum,,pembuka kata..
hihihihi...poyo plak aku ni...






hari ni aku balik rumah..and harini jugak aku baru terase nak updated blog aku ni..
maaf lah...aku rase ni baru seconnd post kat blog ni..hihi..aku malas lah nk updated..bukan sebab ape..xde mud..
nk wat pape kte mesti ade mud kan..huuu~~
ape pun ...aku harap blog aku ni...ade lah org bace..HAHAHA..lawak btul..
al maklum lah..aku baru ag..nk updated pun kadang2..hahaha...

aku ni type person yg suke ikut mood.. =) tp selalunye mood sy akan baik sahaje lau xde masalah yang bole menggugat iman...sy ni pun suke ade ramai frend..sy suke bercerita...nti lau saya ade mood and banyak story..sy mesti nk story panjang2..sampai muntah2 korang bace ...hehehe..okey aaa tu kan

semalam aku ade terbukak blog seseorang hambe Allah ni...entah la..aku pun xtau nk ckp pe...aku xbenci die..tp aku cemburu ngn die...2 je..ape pun ..aku xpenah ade niat buruk kat die..sbb aku tau die baik..kan..?
aku tau aku ni xbpe baik..tp entah la..npe tah aku ni kuat cemburu..adoi..~~ haha..masalah...tp ni lah aku..ok stop cter pasal ni...cter pasal lain plak

..urm..aku rase..lame gler aku x blik seremban..bukan sebab ape..aku bz lah..ade je kje..assignment belambak ..
tp xpe...taun depan setel sume uh..ak masuk alam pekerjaan plak...hahaha..ble ckp pekerjaan teringat mase budak2 part aku wat event hari tu,,,wah...hahaha..da la..biarkan...

okey...as permulaan utk aku..biarlah..ni je dlu yg korg bace..harap ade la org nk follow sy..haha...
okeylah... -i love u- =) ..

p/s :  sy ,ak,org, kamu,die...sy suke gune bahase tu sume..harap kamu sume xpening bace blog sy ..hihi
                                            
                                                                     ^.^





ni lah sy mase mude-mude lu..skrang ni saya dah tue sket..haha

4 comments:

  1. xpe...at lez sdr skg da tua an..hue3

    ReplyDelete
  2. kuang asam korang ...tp aku nk kelihatan aweks mudaaa remaja...hahaha

    ReplyDelete